Eksempler på menu

Menu I

Trøffelmarineret kalveinderlår med parmesanspåner, spæde spirer og chips
***
Mousserende engsyresuppe med syltede svampe
***
Skinstegt Vesterhavstorsk på spinat, fennikel og vin blancsauce
***
Vadehavslam med bagt selleri, nye kartofler og rosmarinsky
***
Økologiske gårdoste med råsyltede mandler og nødder
***
”Rødgrød med Fløde” af sensommerens bær med panna cotta og blåbærsorbet

Menu II

Dampede asparges med grøftekantsurter og mousselinesauce
***
Stegte kammuslinger i krydderurter med syltet blomkål, lime og ristede mandler
***
Rødtungefilet i sprød strudel med hummer på perlebygsrisotto
***
Filet af sødmælkskalv med forårsgrøntsager, vilde svampe og små kartofler
***
Økologiske gårdoste med hjemmebagt rugkiks
***
Variation af æbler med sprøde blonder og vanillecreme